Hjemmekontor Inspo

Hjemmekontoret har kommet for å bli og det kan fort bli kjedelig og uinteressant når man sitter på kjøkkenbordet eller har skrivebordet plassert inni en hjørne uten utsikt og farger. Heldigvis kan man fort få det fint og inspirerende med små grep. 

Bruk planter! Kunstige planter kan brukes på alle kontor, men de er ekstra smart hvis man har ingen vinduer rundt skrivebordet eller hvis man vil ha noe lettstelt. Våres utvalg av kunstige planter er naturtro og du kommer ikke til å merke noe forskjell fra ekte planter. En stor bonus er at de varer livet ut! Bedre for miljøet med andre ord ;)

Plasser planter i små grupper med forskjellige stiler og høyder. Kunstige sukkulenter er en klassiker og vi har både de klassiske og stilren, i tillegg til de som er fargerik og annerledes. 

https://www.homeplants.no/collections/kunstige-sukkulenter

Man kan også bruke alt av kunstige grønneplanter, det gir en ro og en deilig look til kontoret. Hvis man kjøper kunstige grønneplanter, trenger man ikke tenke på hvordan det vokser og om det kommer til å ta opp for mye plass om noen måneder. Det er så enkelt og så praktisk samtidig!

https://www.homeplants.no/collections/kunstige-gronneplanter

Kunstige blomster kan også være det lille ekstra for å gi glede når man sitter på samme plass dagen lang. Pynt med noen tørkede blomster som lagurus eller pampas, eller kjøp silkeblomster som er svært naturtro og visner aldri.

https://www.homeplants.no/collections/kunstige-blomster

Vi har et stort utvalg og vokser stadig, og du kommer garantert til å finne noe du liker.